"SVE JE KOD NJIH LAŽNO, JEDINO JE MRŽNJA PRAVA" Bulatović: Ogoljena mržnja opozicije prema Vučiću prerasla u potpuno ludilo

Novosti online

11. 10. 2023. u 13:05

PRVI put u istoriji svedoci smo šizofrene situacije u kojoj opozicija zahteva od Evrope uvođenje sankcija sopstvenom predsedniku, rekao je samostalni poslanik Dejan Bulatović.

СВЕ ЈЕ КОД ЊИХ ЛАЖНО, ЈЕДИНО ЈЕ МРЖЊА ПРАВА Булатовић: Огољена мржња опозиције према Вучићу прерасла у потпуно лудило

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Mržnja koju bivši režim pokazuje prema Aleksandru Vučiću dostigla je zabrinjavajući nivo i pokazuje se da su Lutovac, Zelenović, Lazović, Marinika i ostali opozicioni prvoborci spremni na sve kako bi utolili sopstvenu glad za vlašću, pa zbog toga traže podršku iz inostranstva, pošto je u sopstvenoj zemlji od svog naroda nikada više neće dobiti - kaže Bulatović.

- Malo im je što otvoreno iz Beograda snažno podržavaju teror koji Aljbin Kurti sprovodi nad srpskim življem na Kosovu i Metohiji, već su toliko zaslepljeni mržnjom da više ne biraju sredstva kojima će pokušati da odvoje Srbiju od Aleksandra Vučića, kad već nisu uspeli da Aleksandra Vučića odvoje od Srbije. Lažni evropejci, lažne patriote, lažni građanisti, lažni ekolozi, sve je kod njih lažno, jedino je prava mržnja prema predsedniku i prema svojoj zemlji - naglasio je Bulatović.

 
- Pošto ih mnogo boli činjenica da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić legitimno izabrani predsednik koji je na poslednjim izborima u prvom krugu osvojio preko dva miliona glasova, traže saveznike među onima koji ne žele da vide jaku Srbiju u Evropi. Iskoristiću priliku da poručim svim tim mrziteljima koji sebe lažno nazivaju opozicijom da nemaju nikakve šanse protiv Aleksandra Vučića, jer iza njega stoji njegov narod, koji mu daje apsolutni legitimitet o kome Marinika, Ćuta, Zelenović, Srđan Milivojević i ostali mogu samo da sanjaju - zaključio je Bulatović.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis