TERZIĆ ODGOVORIO MILJUŠU: Ne nadaj se novim sankcijama i pogromima, jer Srbija i Vučić to neće dozvoliti

Novosti Onlajn

06. 10. 2023. u 15:43

MILOŠ Terzić, član Predsedništva SNS, oglasio se saopštenjem povodom izjava Branka Miljuša.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО МИЉУШУ: Не надај се новим санкцијама и погромима, јер Србија и Вучић то неће дозволити

Foto: SNS

Javio se i Đilasov potrčko Branko Miljuš da podeli stavove sa Kurtijem i Svečljom. Ništa novo za one u Beogradu koji su do juče tog istog Kurtija nazivali gospodinom i intelektualcem. A kako i ne bi, kada su ga upravo ti i takvi predstavnici bivšeg režima, uz pravosnažnu presudu, pustili iz srpskog zatvora i tako mu omogućili da se nasmejan sa uzdignuta dva prsta vrati u Prištinu i da, zahvaljujući njihovim odlukama, danas sprovodi teror nad golorukim srpskim narodom na KiM.

Iseljavanje Srba sa KiM je svojevremeno sa pozicije vlasti u javnim izlaganjima predlagao njegov šef Dragan Đilas i za to postoje nepobitni dokazi. Ono što je činjenica jeste da je sinonim za korupciju i vređanje nacionalnog dostojanstva srpskog naroda bio i ostao upravo Đilas. Uz to pripadnici tajkunskog kartela kojem pripada Branko Miljuš zaslužni su za uništavanje industrije, armije i razaranje srpske države na KiM.

E kada su sve to sproveli za račun stranaca koji su ih nasiljem doveli na vlast, onda im je svanuo famozni šesti oktobar.

Frustrira ga trenutno to što od sankcija koje su Đilas, Borko i Marinika za Srbiju tražili kod albanskih lobista poput korumpiranog Menendeza, nema ništa, jer Srbija sada zahvaljujući Vučiću uživa najveći međunarodni ugled u poslednjih 30 godina i što poseduje iskrene prijatelje o kojima su oni mogli samo da sanjaju.

Zato sramno odgovornost, poput najgorih antisrba iz EU parlamenta i deklarisanih albanskih lobista Miljuš i ekipa, prebacuju na Beograd, iako je svako normalan svestan da je koren problema na KiM jedino njihov ljubimac Aljbin Kurti. Najbolje bi bilo da politikanti iz SSP prestanu da govore o problemima na KiM, jer su od istih bežali gde god i kad god su mogli, a uz to su 2008. godine, molili i kumili po stranim ambasadama da se odloži jednostrano samoproglašenje nezavisnosti u Prištini, samo kako bi svom gazdi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke.

U principu, neka se ne nada Miljuš novim sankcijama za Srbiju, ali ni novim pogromima, jer to Srbija i Vučić nikada neće dozvoliti. Bolje mu je da se zabrine za šefa, jer ga pre ili kasnije čeka sudbina Boba Menendeza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (34)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)