VUČIĆ RAZGOVARAO SA RUSKIM AMBASADOROM: Predsednik obavestio Bocan-Harčenka o teroru na KiM koje organizuje Kurti (FOTO)

Novosti online

25. 09. 2023. u 09:31 >> 10:23

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i obavestio ga o činjenici da se na Kosovu i Metohiji provodi brutalno etničko čišćenje koje organizuje premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uz podršku dela međunarodne zajednice.

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА РУСКИМ АМБАСАДОРОМ: Председник обавестио Боцан-Харченка о терору на КиМ које организује Курти (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Važan razgovor sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Zahvalan što je saslušao molbe i zahteve srpske strane. Obavestio sam Bocan-Harčenka o činjenici da se na Kosovu i Metohiji provodi brutalno etničko čišćenje koje organizuje Aljbin Kurti uz podršku dela međunarodne zajednice - napisao je Vučić na Instagramu.

 

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike.

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BONUS VIDEO: MONSTRUOZNO: Poslušajte snimak razgovora kosovskih policajaca dok pucaju na Srbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (125)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)