HODŽAJ UDARIO NA KURTIJA: Dok Srbiju primaju u ASEAN, Kosovo zbog Kurtija sankcionišu i ignorišu i oni koji ga priznaju

Novosti onlajn

05. 09. 2023. u 12:55

POSLANIK Demokratske partije Kosova Enver Hodžaj poručio je danas da dok Srbiju primaju u Asocijaciju nacija Jugoistočne Evrope (ASEAN), (tzv.) Kosovo zbog politike koju vodi kabinet Aljbina Kurtija sankcionišu i isključuju iz procesa u mnogim međunarodnim organizacijama.

ХОЏАЈ УДАРИО НА КУРТИЈА: Док Србију примају у АСЕАН, Косово због Куртија санкционишу и игноришу и они који га признају

Foto: Printscreen

Hodžaj, koji je i potpredsednik Skupštine Kosova, smatra da u "multipolarnom svetu, Kurtijeva vlada vodi potpuno pogrešnu politiku"

"Zbog toga je zapadne demokratije sankcionišu, a velike azijske zemlje, koje priznaju (tzv.) Kosovo, isključuju iz procesa, što potvrđuje i jučerašnje članstvo Srbije u ASEAN, uticajnoj organizaciji i najrazvijenijem regionu Azije!", istakao je Hodžaj na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Bahato ponašanje opozicije u Skupštini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!