SVE ZA ŠTA SE BORIMO DOBIJA SMISAO U OSMESIMA NAŠE DECE: Vučić o obavezama u prethodnoj nedelji i jednoj sjajnoj vesti (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 07. 2023. u 09:16

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu pregled obaveza iz nedelje za nama.

СВЕ ЗА ШТА СЕ БОРИМО ДОБИЈА СМИСАО У ОСМЕСИМА НАШЕ ДЕЦЕ: Вучић о обавезама у претходној недељи и једној сјајној вести (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Dok se temeljno pripremamo za teške sastanke i razgovore koji nas čekaju u narednim nedeljama, uporedo nastavljamo neumoran rad na novim planovima za dalji razvoj zemlje i zaštitu našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Predsednik je podsetio da je u gostima bio i predsednik Crne Gore Jakov Milatović, sa kojim je otpočeo rad na unapređenju odnosa, što će dodatno doprineti stabilnosti regiona.

Takođe, sa ministrima spoljnih poslova Izraela i Venecuele je razgovarano o brojnim temama od interesa za naše zemlje.

- Ipak, meni najdraža vest u protekloj nedelji jeste podatak o porastu broja živorođene dece u Srbiji u 2022, čime je prekinut negativni ciklus posle mnogo godina. Svakako, biće donete i sistemske mere kojima će se pomoći roditeljima za peto i šesto dete, a država će izdvojiti i dodatna sredstva za lečenje dece sa retkim bolestima, zato što vodimo računa o budućnosti naše zemlje. Jer sve ovo što radimo i za šta se borimo, dobija svoj najveći smisao u osmehu sve naše dece. Živeće Srbija - naveo je Vučić na svom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (227)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom