RAMA REAGOVAO NAKON TUČE U SKUPŠTINI: Kako li se osećaju saveznici (tzv.) Kosova kada vide da se Albanci hvataju za gušu

Novosti online

13. 07. 2023. u 13:42

PREMIJER Albanije Edi Rama prokomentarisao je tuču koja se danas dogodila u Skupštini Kosova kada je došlo do fizičkog obračuna među poslanicima vladajućeg Samoopredeljenja i opozicione DPK i istakao da "zamišlja kako se osećaju saveznici tzv. Kosova kada vide kako se Albanci hvataju za gušu".

РАМА РЕАГОВАО НАКОН ТУЧЕ У СКУПШТИНИ: Како ли се осећају савезници (тзв.) Косова када виде да се Албанци хватају за гушу

Printscreen

Rama je na Tviteru istakao da ovakvo ponašanje šteti tzv.Kosovu na međunarodnom planu, više nego bilo koji politički stav koji se suprostavlja premijeru.

-Ne slagati se sa premijerom je demokratski, ovako izraziti svoje protivljenje znači ocrniti sebe, svoje birače i celu državu sramotom koja danas šteti Kosovu na međunarodnom planu, više nego bilo koji politički stav koji se suprotstavlja premijeru! Zamislite kako se osećaju nezamenljivi saveznici i prijatelji tzv. Kosova i Albanaca, kada vide kako se Albanci hvataju za gušu, gde se treba boriti idejama i rečima, a ne uvredama i pesnicama, naveo je Rama.

On je poručio da želi da se opozicija ogradi "od ovog sramnog ponašanja i da služi tzv. Kosovu snagom primera, a ne primerom sile“, napisao je Rama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)