ZAMENIK pomoćnika državnog sekretara i izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak održaće danas javnu diskusiju u Atlantskom savetu o nedavnim dešavanjima u regionu i dijalogu tzv. Kosova i Srbije, na kojoj će prikazati moguća rešenja za smanjenje tenzija na severu.

Komentari (4)

Svedska

20.06.2023. 10:50

A skime bi to SRBIJA da pregovara...Eskobar, lajcak su licemeri, prevaranti isto kao I oni sa kojima bi mi " trebalo " da pregovaramo, o cemu to da se pregovara. Jedino ako nije, da pod hitno nasa vojka treba da udje na Kosovo i Metohiju i uspostavi mir...sve dok je kfor na tamo nece biti mir.

Ljubica

20.06.2023. 18:28

Ne radi se tu o bilo kakvom dijalogu, nego se radi o primoravanju Srbije da legitimiše zapadnjačko vidjenje primene prava i demokratije.

Ljubica

20.06.2023. 18:36

Meni je najinteresantnije da sad odjednom samo Ohridski sporazum ima bilo kakvu važnost i da Edi Rama pravi predlog za ZSO. Razmislite dobro vi Hrvati i Slovenci, ako dodje do stvaranja Velike Albanije, nećete ni vi dobro proći.Svi oni vole potpisivati sporazume, ali slabo ih se pridržavaju.