KURTI OGRANIČIO KRETANJE SRBA: Zabranjen prelazak preko mosta u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

D.Z.

13. 06. 2023. u 16:39

KAKO "Novosti" saznaju u Kosovskoj Mitrovici je zabranjen prelazak preko mosta u Bošnjačkoj mahali gde se iz južnog dela ovog grada prelazi u severni.

КУРТИ ОГРАНИЧИО КРЕТАЊЕ СРБА: Забрањен прелазак преко моста у Косовској Митровици (ФОТО)

Foto: D. Zečević

Na raskrsnici u Bošnjačkoj mahali gde se ulazi u severni u južni deo grad, nalaze se Kurtijevi policajci i jedno blindirano vozilo, dok su tri oklopna vozila na mostu kod Dudinog krša, od kojih jedno služi za razbijanje demonstracija. Tzv. kosovske policije ima i na glavnom Ibarskom mostu, ali i u Kolašinskoj ulici, idući ka tzv Tri solitera. U Severnoj Mitrovci je mirno, a građani su se razišli. Većina prodavnica i kafića je zatvorena, međutim hapšnje još jednog Srbina izazvalo je veliki revolt i ogorčenost među građanima kojima je ova akcija glavna tema razgovra pogotovu što je sam čin hapšenja bio jako brutalan, obzirom na to da je uhapšen Srbin brutalno pretučen.

Foto: D. Zečević

Foto: D. Zečević

Kao što se može videti na fotografijama, policija sa dugim cevima obezbeđuje taj deo grada . Ovo je samo još jedno kršenje osnovnih ljudskih prava i sloboda Srba u ovom delu srpske pokrajine, a naš narod svakodnevno trpi Kurtijevo maltretiranje.

Foto: D. Zečević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (50)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)