PETKOVIĆ: Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka?

Novosti online

01. 06. 2023. u 16:31

DIREKTOR kancelarije za KiM Petar Petković upitao je na tviteru Dželjalja Svečlja kada će biti uhapšen ROSU specijalac koji je u leđa pucao Dragiši Galjaku i ko će odgovarati za govor mržwe prema Srbima.

ПЕТКОВИЋ:  Када ћете ухапсити Росу специјалца који је у леђа упуцао Драгишу Гаљака?

Foto Tanjug

- Vama su Svečlja kriminalci i bande u glavi jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija! Petoro Srba upucano je od početka godine, a na desetine povređeno zbog vaših specijalaca! Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka? - napisao je Petković i dodao:

- Lekari, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu KiM jer su vaše duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali naše objekte uz suzavce i šok bombe, a vaši ekstremisti divljaju u južnoj KM uz povike terorističkoj UČK i govor mržnje prema Srbima! Ko će odgovarati za to?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

SVE VREME SU LAGALI I ZNALI SU DA LAŽU: Vučić - Daleko je 2. jun, siguran sam da će narod umeti da izabere onog ko ostavruje rezultate