"SRAM VAS SVE BILO": Oštra reakcija Vučevića zbog karikature kojom je Vučić predstavljen kao Hitler

Novosti online

31. 05. 2023. u 18:55

PREDSEDNIK SNS i ministar odbrane Miloš Vučević nazvao je sramnom i ogavnom karikaturu koja će izaći u sutrašnjem izdanju Nin-a, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao nacistički vođa Adolf Hitler.

СРАМ ВАС СВЕ БИЛО: Оштра реакција Вучевића због карикатуре којом је Вучић представљен као Хитлер

Foto: Printscreen

Vučević ističe da tom karikaturom vređaju ne samo predsednika Vučića, nego ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu.

- Vređaju i sve žrtve nacističkih monstruma i njihove potomke, među kojima je i sam predsednik Vučić kojem su ustaše ubile dedu po ocu i mnogobrojnu rodbinu. Niko od nas nema problem sa tim umetničkim “izražajima” koje nazivaju slobodom medija u istim tim medijima koji su sve samo ne oslobođeni od mržnje i bolesne ljubomore zbog uspeha predsednika Vučića - ističe Vučević.

Foto: Printscreen

Predsednik SNS dodaje da ipak, u jednoj normalnoj i civilizovanoj državi za bilo kakvo poređenje predsednika, kojeg je podržalo više od 2,2 miliona građana Srbije, sa fašistima, ili bilo kakve aluzije na tu temu, jedino može da se kaže - sram vas sve bilo!

Ako osnivanje narodnog pokreta za državu, jednog saborstva oko najvažnijih nacionalnih pitanja, skupa rodoljublja i patriota oni izjednačavaju sa monstroznim idejama fašizma i nacizma, onda te što to rade ne možete nazvati nikako drugačije nego jadnicima i monstrumima koji žele zlo svom narodu i svojoj drzavi. Ovim su još jednom pokazali da su oni jedna besramna grupica koja je isfrustrirana od sopstvene nesposobnosti i nemoći, i da skandalozne karikature kojima “vode rat” protiv predsednika Vučića potvrđuju samo da ne mrze samo Vučića, već ceo narod i državu, i da ne mogu da se pomire sa uspesima koje ostvarujemo. Jasno je da najveću pretnju sada vide u najavljenom narodnom pokretu za državu koji će upravo biti najjača brana svakom pokušaju razbijanja naše države. Toga se oni i plaše - poručio je Vučević.

BONUS VIDEO: SRBI ISPRED OPŠTINE LEPOSAVIĆ - Vijore se trobojke - slušaju se patriotske pesme

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (82)

NOVOSTI SAZNAJU: Evo koga još Hag traži osim Šešelja