ČUVAĆEMO SNS KAO NAJJAČU STRANKU I MOTOR RAZVOJA Vučević: Uključićemo se u Narodni pokret gde Vučića vidimo kao lidera

Novosti Onlajn

28. 05. 2023. u 09:45

NOVI predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da će se SNS uključiti u Narodni pokret i da predsednika Aleksandara Vučića vidi kao lidera tog pokreta.

ЧУВАЋЕМО СНС КАО НАЈЈАЧУ СТРАНКУ И МОТОР РАЗВОЈА Вучевић: Укључићемо се у Народни покрет где Вучића видимо као лидера

Foto: Tanjug

- Prirodno je da su postojale emocije kada neko napušta stranku. On je neće voditi kao predsednik, kao prethodnih 11 godina. Bilo je mnogo emocija među delgatima i članovima stranke, to je na neki način priznanje Aleksandru kako je radio i vodio stranku i izgradio odnos sa članstvom. Ono što sam ja u svom govoru nakon izbora rekao je da se te emocije ne uzburkaju previše, to nije nikakav razvod, rastanak već jedna mirna tranzicija, on ostaje član SNS. SNS je doneo odluku da se uključi u narodni pokret gde vidimo Aleksandra Vučića kao lidera. Nema tu rastanka pa da je sada neko uplašen. Gledaćemo da stranka nastavi da radi u istom ritmu, sa istom politikom, ova kadrovska rešenja su deo stranačke pol kontinutiteta sada da li će neko od nas biti sposoban da da svoju energiju da neko doda lični pečat to će vcreme pokazati. Čuvaćemo SNS kao najjaču stranku u Srbiji i motor razvoja Srbije - izjavio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (70)