"KADA BRATSKA SRBIJA PATI, RUSIJA DELI SA NJOM TUGU" Poruka ruskog ambasadora povodom tragedija koje su zadesile našu zemlju

Novosti onlajn

05. 05. 2023. u 15:11

RUSKI ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas da se u ovim tragičnim danima koji su zadesili Srbiju, Rusija moli za poginulu decu i odrasle.

КАДА БРАТСКА СРБИЈА ПАТИ, РУСИЈА ДЕЛИ СА ЊОМ ТУГУ Порука руског амбасадора поводом трагедија које су задесиле нашу земљу

Foto: Printskrin Youtube

- Strašne tragedije koje su zadesile Srbiju ispunile su srca ruskog naroda velikom tugom i bolom. U ove tragične dane Rusija se moli za poginulu decu i odrasle. Želimo brz oporavak i snagu duha povređenima - navodi se u objavi ruskog ambasadora.


On dodaje da kada „cela bratska Srbija pati, Rusija deli sa njom tugu“.

Bocan Harčenko podseća i da je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izrazio saučešće srpskom narodu i porodicama poginulih i poželeo brz oporavak ranjenima.

On je istakao i da će zbog tragedija koje su pogodile Srbiju biti odloženi koncerti ruske pevačice Pelageje koji su planirani za 9. i 10. maj u Beogradu i Novom Sadu, kao i da će novi datumi nastupa biti naknadno objavljeni.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)