Premijer Mađarske Viktor Orban poranio je juče, na Veliki petak po gregorijanskom kalendaru, kako bi sa unucima u pekari kupio pecivo koje tradicionalno jedu za uskršnje praznike.

Komentari (5)

Jugo

09.04.2023. 00:36

Brawwwwoooooo za Gospodina orbana on zna kako se brani svoja drzava on neda da mu EU upropasti drzavi ko na druge glup drzave koji su na to prihvatili danas imaju takih problema misli da je to tesko da opises svako dan citam u novinama bas sada pohvatali pet radikalista koji su pripremali teror i kaze njihov utba da ih ina sigorno skoro hiljadu u drzavi neke su oni samo doveli nazad ti is iz syrije pa se sad zalu xexe zato Brawwwooo za gospodina Orbana sto neda da mu upropastu drzavu..

Andjelko

09.04.2023. 08:57

Gledajte i učite dragi političari šta znači čovek političar vodja nacije. .....svaka čast Orbanu jedinstvenom predsedniku koji razmišlja svojom glavom o svojoj zemlji i narodu. Stanite mirno kad se izgovori njegovo ime, dragi naši vodje samozvani, koje plaća ko zna ko da radite svom narodu o glavi,mislite i dalje bez kazne. Bog je sudija.