"PUCA OD MUKE I STRESA NATO GENERAL" Terzić: Ponošu smeta svako jačanje srpskih oružanih snaga

Novosti online

27. 03. 2023. u 10:50

JEDINA referenca NATO sluge Zdravka Ponoša jeste razaranje srpske vojske po licenci stranih službi koje su ga za to školovale, te mu shodno tome smeta svako jačanje srpskih oružanih snaga kao i popunjavanje naših specijalnih jedinica, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

ПУЦА ОД МУКЕ И СТРЕСА НАТО ГЕНЕРАЛ Терзић: Поношу смета свако јачање српских оружаних снага

Foto: Srpska napredna stranka

- Ništa neočekivano od drugosrbijanskog generala, zaslužnog za ukidanje najslavnijih jedinica srpske vojske, uključujući i legendarni Prištinski korpus, što mu Srbi sa KiM nikada neće zaboraviti i oprostiti. Uz to je ponižavao srpske oficire i bio jedan od najzaslužnijih za predaju našeg vojnog rukovodstva u Hag. Lovio je Ponoš one koji su se časno borili za KiM i branili Srbiju, i ponizno ih isporučio svojim šefovima i to u kesama i pidžamama, bez naloga i znanja njihovih porodica - dodaje Terzić.

- Sve što je Ponoš kao glavni predstavnik stranih ambasada uspeo da ispregovara tokom svoje "vojne" i političke karijere, jesu stanovi i garaže na Vračaru. To je bila njegova cena za dezerterstvo iz rodnog Knina kada je ostavio svoje zemljake na milost i nemilost ustašama. Isto se tako kukavički poneo i kada su nam ubijali narod na KiM tokom pogroma 2004. godine, jer stanovi i garaže na Vračaru su mu ipak bili jedini prioritet i tako dokazao da ga je uvek bilo baš briga za naš narod. Opet je došao u svoje prirodno okruženje pa shodno tome formira antisrpski blok, jer za drugo i nije sposoban, a i da jeste, mentori iz stranih ambasada ne bi mu dozvolili. Nedostaje mu vreme dosovskog ludila kada su on i njemu slični uništavali Srbiju vojno, ekonomski i politički, zarad ličnih interesa - navodi član Predsedništva SNS.

- Puca od muke i stresa NATO general, jer je Aleksandar Vučić osnažio srpsku vojsku i sprečio njeno uništenje, što je bio zadatak Zdravka Ponoša. Boli ga i to što je Vučić po pitanju KiM odbranio srpske nacionalne interese i sačuvao mir što će nam omogućiti da se i u budućnosti radujemo ekonomskim i političkim pobedama uz dodatno snaženje naše armije i to nikakvi NATO generali i sluge poput Ponoša neće moći da promene - zaključuje Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (528)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)