"ZAŠTO DOLAZITE, DA PRIZNAMO KOSOVO? DŽABE STE KREČILI" Predsednik Vučić o sastanku u Ohridu

Novosti onlajn

10. 03. 2023. u 17:36

NA UVODNOM delu sednice GO SNS, okupljenima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je govorio i o nepristajanju privremenih prištinskih institucija da ispune svoje obaveze u pogledu Zajednice srpskih opština.

ЗАШТО ДОЛАЗИТЕ, ДА ПРИЗНАМО КОСОВО? ЏАБЕ СТЕ КРЕЧИЛИ Председник Вучић о састанку у Охриду

Foto: Printskrin

- Svakoga dana hapse i maltetiraju Srbe, oni žele da uvuku Srbiju u sukob sa NATO. To je njihov pokušaj, to je ono što rade svo ovo vreme. Za to na žalost imaju podršku značajnog dela međunarodne zajednice, jer to je njihovo čedo. Ne pada im na pamet da ih "pritisnu" da izvrše svoju obavezu (formiranje ZSO) - rekao je Vučić.

- Oni ne žele normalizaciju, oni žele poniženje Srbije. Ali ja vam kažem da se to neće dogoditi, ni poniženja ni kapitulacije neće biti - rekao je predsednik, na gromoglasan aplauz okupljenih.

- Sad se mi spremamo za razgovore u ponedeljak ili u utorak, kada idemo u Ohrid, ali mi nije jasno zbog čega. Oni su rekli da neće pristati na dogovor. Pa, zašto onda dolazite? Da priznamo Kosovo? Džabe ste krečili. Ovde je pitanje EU, ona je stavila potpis na Briselski sporazum - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (175)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona