"BORIS TADIĆ RASIPA NAKNADNU PAMET" Petković otkriva šta ne razume bivši predsednik

Novosti online

06. 03. 2023. u 15:53

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković podsetio je da bivši predsednik Boris Tadić nije branio Kosovo i Metohiju kada je bio na vlasti.

БОРИС ТАДИЋ РАСИПА НАКНАДНУ ПАМЕТ Петковић открива шта не разуме бивши председник

Foto: Printscreen/Insajder TV

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Boris Tadić koga je narod oterao s vlasti upravo zbog užasne politike prema Kosovu i Metohiji danas bi da brani sve ono što je oberučke predao Albancima?

Pa zašto Tadić Kosovo i Metohiju nije branio kada je bio na vlasti i imao sve poluge moći, nego danas “hrabro” na Tviteru pokušava da za svoje greške optužuje Aleksandra Vučića.

Onaj koji je proterao borbu za Kosovo i Metohiju iz Ujedinjenih nacija i premestio je na polje Evropske unije, danas izmišlja kako će Aleksandar Vučić da pusti Kosovo u UN?!?

Pa što tada Tadić nije branio interese Srbije nego sada rasipa naknadnu pamet onome koji je najveća brana tzv. Kosovu i koji je jasno i glasno rekao stotinu puta da se nikada neće saglasiti da tzv. Kosovo dobije stolicu u UN, niti direktno niti indirektno priznati lažnu državu. 

Umesto laži kojima se služi srpska opozicija ne bi li i na taj način otežala poziciju Srbije, istina je samo jedna - predsednik Vučić nije ništa potpisao u Briselu, što je i Kurti potvrdio, jer čvrsto čuva pozicije Srbije uprkos pritiscima. A to što razgovaramo sa Prištinom i tako čuvamo mir i živote Srba na KiM je jedini način da se izborimo za budućnost i bolje sutra.

To je ono što Tadić ne razume, jer se tresao na telefonski poziv trećeg sekretara neke zapadne ambasade i samo mu je bilo važno da se što duže zadrži na vlasti, a cenu su plaćali Srbi s KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (185)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!