DANILO DAROVAO NAJLEPŠI POKLON OCU Preko 200 baklji upaljeno u čast rođendana Aleksandra Vučića (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2023. u 00:08

DANILO Vučić, sin predsednika Aleksandra Vučića, obeležio je predstojeći 53. rođendan svog oca na najlepši mogući način.

ДАНИЛО ДАРОВАО НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН ОЦУ Преко 200 бакљи упаљено у част рођендана Александра Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na Ušću u Beogradu, u Parku Prijateljstva, kod spomenika "Večna vatra" upaljeno je više od 200 baklji u čast rođendana predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovaj dirljivi znak pažnje organizovao je niko drugi nego sin predsednika, Danilo Vučić.

On je, zajedno sa mladima iz Srpske napredne stranke, upriličio ovaj događaj, koji pored sentimentalne, ima i simboličnu vrednost.

Foto Printskrin Jutjub

Kao što je poznato, spomenik Večna vatra otkriven je 12. juna 2000. godine povodom godišnjice završetka NATO bombardovanja Srbije, u znak sećanja na žrtve agresije.

Pogledajte kako je ovaj veličanstveni događaj izgledao:

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (164)

NAŠE JE DA SNAŽIMO, JAČAMO, EKONOMSKI NAPREDUJEMO I RASTEMO: Predsednik Vučić se oglasio posle vežbe Vihor 2024 (FOTO)