NIKOLIĆ O NOVIM PONOŠEVIM NAPADIMA NA VUČIĆA: Potpuno pomračenje uma doživljava ovih dana NATO general

Novosti online

22. 02. 2023. u 16:51

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić odgovorila je na nove napade Zdravka Ponoša na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НИКОЛИЋ О НОВИМ ПОНОШЕВИМ НАПАДИМА НА ВУЧИЋА: Потпуно помрачење ума доживљава ових дана НАТО генерал

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Potpuno pomračenje uma doživljava ovih dana NATO general gledajući koliko danas opremljeno i ojačano izgleda Vojska Srbije, koja je zaslugama predsednika Vučića potpuno podignuta iz pepela. Nešto nalik nervnom slomu uz svakodnevno cvrčanje i vrištanje od stresa što će srpsko nebo štititi roj novih dronova.

2006. godine, ova NATO sluga koju su stranci stvorili i instalirali sa jasnim zadatkom da potpuno slomi Vojsku, a time i državu, ukinula je dve slavne brigade, 63. padobransku i 72. za specijalne operacije. One koje su najveći teret u odbrani svoje zemlje i naroda podnele 1999. godine. Danas, kipti od besa jer se baš ove jedinice pojačavaju sa mladim specijalcima kojima će osnovna plata na samom početku iznositi 220. 000 dinara, a primanja znatno više. Kipti, jer je Srbija danas i ekonomski, ali i vojno snažna zemlja.

Zatim, ovaj NATO poslušnik je za dve godine svoje službe strancima, uspeo da potpuno uništi 480 tenkova, 40 aviona, 50 helikoptera i 10 hiljada vojnika. I time je doveo srpsku armiju na najniže grane, a Srbiju pretvorio u lak plen, obezbeđujući teren za svu bruku koje je tadašnje državno rukovodstvo dozvolilo kada je u pitanju KiM.

Zato se danas grči od muke što je naša vojska spremna, što ne preti nikome, ali spremna da svoje brani. I da je to tako, mogli smo da vidimo prilikom eskalacije krize na KiM kada je naša Vojska pokazala apsolutnu spremnost i odlučnost da sledi naređenja svog vrhovnog komandanta.

To predsedniku Vučiću ova NATO bitanga ne može da oprosti, jer zna da je samo zahvaljujući njemu Srbija danas bezbedna i ponosna. Ponosna na svoje oficire, one koje je NATO bitanga smenjivala, ponosna na svakog svog vojnika i ponosna što je posle njihovog potpunog razaranja, danas ozbiljno opremljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna