"BRUKO JEDNA, KAKO TE NIJE SRAMOTA!" Oštre reakcije Predsedništva SNS-a na Ponoševo pametovanje o Vojsci i specijalcima

Novosti onlajn

20. 02. 2023. u 22:06

ČLANOVI Predsedništva SNS-a reagovali su na poslednju izjavu Zdravka Ponoša, u kojoj se on protivi ideji o primanju novih 5000 specijalaca u Vojsku Srbije, koju je u vreme svog mandata na čelu Generalštaba uništio.

БРУКО ЈЕДНА, КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА! Оштре реакције Председништва СНС-а на Поношево паметовање о Војсци и специјалцима

Foto Tanjug

Dabić: Šta smo mi Bogu zgrešili?

- Šta smo mi Bogu zgrešili pa se ovaj čovek ikad obreo na mestu načelnika Generalštaba. Patološki mrzi sve što ima veze sa Vojskom i njenim napretkom. Opet bi topio opremu i otpuštao oficire samo da dobije priliku makar na jedan dan. Sreća ne dobacuje do cenzusa - napisao je na svom Tviter profilu Đorđe Dabić. 

Obradovićeva: Vojsku Srbije sveo si na lovačko udruženje

Ti si NATO lobisto po nalogu vojsku Srbije sveo na lovačko udruženje. Raspustio si bataljone, topio tenkove i smerno slabio Srbiju da bi je svi gazili. Za tebe je sramni generale i izdajniče Srbije ulaganje u vojsku glupost, u trenutku kada se ceo svet naoružava do zuba. Bruko! - ocenjuje Jelena Obradović. 

Terzić: Propao ti je plan da razoriš vojsku 

- Prosto je neverovatno kako te boli to što je srpska vojska sve snažnija. Propao ti je plan da je razoriš, iako si godišnje uništavao srpske borbene efektive isto kao i NATO samo puta 100. Uz to, dezertirao si bruko jedna iz Knina i ostavio Krajišnike na milost i nemilost ustašama - napisao je Terzić na svom Tviter nalogu. 

Ivana Nikolić: Svi znaju da si zarad ličnog interesa uništio Vojsku

- Koliko je Srbiju do sada koštalo da oživi vojsku, koju si baš ti, po nalogu NATO uništio. Kako te nije sramota da komentarišeš? Pa svi znaju da si zarad ličnog interesa, uništio vojsku u svojoj zemlju, potpuno je razoružao, rasprodao tenkove i opremu kao staro gvožđe. Užas jedan - osenjuje Ivana Nikolić. 

Milica Nikolić: Ne moraš ni da nam govoriš da je vojska za tebe glupost

- Bruko jedna, kako te nije sramota? Ne moraš ni da nam govoriš da je vojska za tebe glupost, jer si nam to pokazao kada si ukinuo dve najslavnije brigade, smenjivao časne oficire, a Srbiju gurao u NATO. Nemoj ti o razvaljivanju, ne samo da si razvaljivao, nego topio. Bruko i sramoto! - napisala je Milica Nikolić na svom Tviteru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)