POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO MIHAJLOVIĆEVOJ: I kvazi patriote i zapadni poslušnici su jednako pogubni i nikada neće biti opcija za Srbiju

Novosti onlajn

16. 02. 2023. u 16:01

"KAD god su Srbijom vladali poslušnici zapadnih ambasada, dosovske partije i G 17, Srbija je bivala sve manja i siromašnija, ali su zato kriminal, korupcija i pljačkaške privatizacije cvetali, izjavio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО МИХАЈЛОВИЋЕВОЈ: И квази патриоте и западни послушници су једнако погубни и никада неће бити опција за Србију

Foto: PS

"Predsednik Aleksandar Vučić pokazao je veliku plemenitost i širinu kada je u svoje redove primio bivšeg kadra G17, misleći da je i dotičnoj dobrobit Srbije i srpskog naroda najpreča, a ne funkcije i fotelje. 

Mihajlović je svoje štetočinsko delovanje više puta pokazala i kada je glasala za Britansku rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod i kada je otvoreno zagovarala stav da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, oba puta mimo i suprotno zvanične državne politike. 

Ne postoji razlika između Zorane Mihajlović i ekstremista od sinoć koji su hteli da ubiju Aleksandra Vučića, i jedna i druga opcija su antisrpske i ne žele slobodnu i nezavisnu Srbiju. 

I kvazi patriote i zapadni poslušnici su jednako retrogradni i pogubni i nikada neće biti opcija za Srbiju. 

Zorana je dobar primer da ko sa đavolom tikve sadi, postaje bundeva", naveo je Torbica u saopštenju o Zorani Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri