"POVEZUJU NAS NERASKIDIVE VEZE I BRATSKA LJUBAV" Dodik čestitao predsedniku Vučiću Dan državnosti

Novosti Onlajn

14. 02. 2023. u 12:06

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije, povodom Dana državnosti Republike Srbije - Sretenja.

ПОВЕЗУЈУ НАС НЕРАСКИДИВЕ ВЕЗЕ И БРАТСКА ЉУБАВ Додик честитао председнику Вучићу Дан државности

Foto: Tanjug/Dimitrije Grol

- Poštovani predsedniče, povodom Dana državnosti Republike Srbije - Sretenja, zadovoljstvo mi je da Vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke i poželim mnogo uspeha u razvoju zemlje - naveo je Dodik u čestitki.

On je istakao da su svi u Republici Srpskoj izuzetno ponosni što je Srbija, sa Vučićem na čelu, svake godine ekonomski i politički sve jača i kao takva, veliki oslonac svim Srbima gde god da žive.

- Srbija u Republici Srpskoj uvek ima iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja, jer nas povezuju snažne i neraskidive veze, bratska ljubav, zajedničko nasleđe, poreklo, prošlost, a verujem i svetla budućnost - naglasio je Dodik.

Dodik je izrazio zahvalnost Vučiću i državnom rukovodstvu Srbije na nesebičnoj pomoći u proteklom periodu koja se ogleda u brojnim projektima realizovanim u Republici Srpskoj, kao i na novima sa kojima će, kako je naveo, nastaviti da stvaraju uslove za bolji život građana.

- Poštovani predsedniče, sa najboljim željama za jaku, stabilnu i naprednu Srbiju, primite izraze mog posebnog poštovanja i uvažavanja - navodi se u čestitki predsednika Republike Srpske.

Srbija sutra obeležava Dan državnosti, ustanovljen u znak sećanja na dva važna događaja iz istorije koja su se dogodila na Sretenje, 15. februara - Prvi srpski ustanak koji je izbio 1804. godine i proglašenje Sretenjskog ustava 1835. godine, koji predstavlja začetak moderne Srbije.

BONUS VIDEO: ČESTITKA DODIKA - Novostima se veruje, list svih generacija

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)