SMEJANJE U LICE ŽRTVAMA "OLUJE": Ambasadorka Jelena Milić uzela potpis Tuđmanovog ministra na knjizi koja veliča pogrom Srba

Novosti online

19. 01. 2023. u 16:07

AMBASADORKA Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić izazvala je brojne kritike jer je bila na promociji knjige "Diplomatska oluja", čiji je autor Mate Granić, najdugovečniji ministar Franje Tuđmana, koji je potpisao njen primerak.

СМЕЈАЊЕ У ЛИЦЕ ЖРТВАМА ОЛУЈЕ: Амбасадорка Јелена Милић узела потпис Туђмановог министра на књизи која велича погром Срба

Foto: Printsrin

- Promocija dop izdanja knjige ‘Diplomatska oluja’ Mate Granića, doajena hrvatske diplomatije, u punoj sali NSK. Prilika za kratki razgovor tokom potpisivanja mog primerka. Nadam se da će mi ova knjiga pomoći u razumevanju okolnosti koje opterećuju naše odnose - napisala je Jelena Milić na društvenim mrežama.

Ona je okačila i slike sa potpisivanja knjige. Ispod njenog naziva na koricama piše: „Sećanja najdugovečnijeg Tuđmanovog ministra“.

Ispod objave Jelene Milić na društvenim mrežama nižu se negativni komentari, a u njima se navodi da je trebala biti na promociji filma "Oluja" u Srbiji, a ne na promociji knjige Tuđmanovog ministra.

Takođe, korisnici društvenih mreža primećuju da je Jelena Milić pljunula na sve žrtve stradale od ustaškog režima u "Bljesku" i "Oluji".

Mate Granić je poznat i po tome što je potvrdio da su hrvatski avioni 7. avgusta 1995. na teritoriji BiH napali srpsku izbegličku kolonu, a tada je izmislio i da meta "nisu bili civili već delovi vojske Republike Srpske Krajine".

BONUS VIDEO: "Oluja" - zločin bez kazne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)