"MILION PUTA KUDITE DANILA, MILION PUTA ĆEMO ODGOVORITI": Premijerka o kampanji "Danasa" protiv sina predsednika Vučića (FOTO)

Novosti online

10. 01. 2023. u 09:51

PREMIJERKA Republike Srbije Ana Brnabić odgovorila je putem svog Tviter naloga na kampanju lista "Danas" protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

МИЛИОН ПУТА КУДИТЕ ДАНИЛА, МИЛИОН ПУТА ЋЕМО ОДГОВОРИТИ: Премијерка о кампањи Данаса против сина председника Вучића (ФОТО)

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Juče je predsednik Vučić objasnio da Danilo nije bio član državne delegacije. To nije sprečilo Danas da objave čitavu stranu laži i uvreda na Danilov račun. Danilo, gospod(đ)o iz "Fenomena Danas", je mladić za primer - vaspitan, požrtvovan, pažljiv, za razliku od vaših "veličina" - napisala je premijerka na svom Tviter nalogu i dodala:

- Mada, kada kažu da "nemate ugled dobrog mladića", oni koji tekst počinju osudom Dana RS, a završavaju time da je Srbija propalo društvo - onda je to za sve koji u Srbiju verujemo, a Srpsku volimo - velika pohvala. Milion puta lažite i kudite Danila, milion puta ćemo odgovoriti.

Podsećamo, opozicioni mediji poveli su kampanju protiv sina predsednika Srbije zbog njegovog prisustva na proslavi Dana Republike Srpske.

Tim povodom oglasio se i predsednik Vučić, koji je sinoć na Instagramu objavio da su počeli najsnažniji napadi na njegovog prvenca zbog posete RS.

- Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo. Lagali su podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mesta bila je samo Danilova želja i ništa više. Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema RS i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija!

BONUS VIDEO: MALI STEFAN NA KOG SU PUCALI ALBANCI - Ranjenog dečaka prevoze u Gračanicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (141)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)