JEDNI SE BORE ZA GOLI ŽIVOT, DRUGI ZA POLITIČKE POENE: Održan "protest" i u Kosovskoj Mitrovici, okupile se 43 osobe

Novosti online

08. 01. 2023. u 14:00

HILjADE Srba danas su protestom u Štrpcu izrazili svoje nezadovoljstvo zbog albanskog terora i pokušaja ubistva dečaka Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21).

ЈЕДНИ СЕ БОРЕ ЗА ГОЛИ ЖИВОТ, ДРУГИ ЗА ПОЛИТИЧКЕ ПОЕНЕ: Одржан протест и у Косовској Митровици, окупиле се 43 особе

Foto: Novosti

Istovremeno, u Kosovskoj Mitrovici je održan drugi skup, u organizaciji Narodne stranke Vuka Jeremića, Dveri i drugih opozicionih stranaka, na kom su se okupile 43 osobe. Oni su protestovali protiv Srpske liste i predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: Novosti

Podsećamo, pripadnik KBS Azem Kurtaj pucao je u Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) u Štrpcu.

Narod iz svih delova Kosova i Metohije je došao u Štrpce kako bi pružili podršku malim junacima. 

Foto: Novosti

Na transparentima koje su nosili pisalo je "Kurti, decu ti nećemo oprostiti!", "Stefane, srce srpsko junačko!", "Pucanj u Stefana i Miloša je pucanj u srce Srbije!", "Evropo, za šta su naša deca kriva?!"...

Okupljenima su se obratili Huanita Račićević, supruga Dimitrija Račićevića koji je uhapšen prošle godine, Stojan Marinković, direktor škole koju pohađa mali Stefan, predsednik Srpske liste Goran Rakić, i Dalibor Jevtić, predsednik opštine Štrpce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (127)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri