MINISTAR SELAKOVIĆ O PUCNJAVI NA SRPSKE MLADIĆE: Nije slučajno da se napad dogodio upravo na Šar planini...

Novosti online

07. 01. 2023. u 14:22

MINISTAR za rad i socijalnu politiku Nikola Selaković, oglasio se povodom jučerašnje pucnjave na srpske mladiće, koja se desila na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce, te istakao da je to samo još jedan dokaz Kurtijevih namera.

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ О ПУЦЊАВИ НА СРПСКЕ МЛАДИЋЕ: Није случајно да се напад догодио управо на Шар планини...

Foto: Tanjug

- Nije slučajno što se napad Kurtijevih terorista na srpsku decu dogodio upravo na Šar planini, u najjužnijoj srpskoj enklavi na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce. Podsećanja radi u Štrpcu je pre više od godinu dana uhapšen Bratislav Nikolić i još deset Srba, a koji ni do danas nisu procesuirani i drže se u kazamatima samo zato što su Srbi - rekao je ministar Selaković.

Dodao je i to da organizovan napad na Srbe od Štrpca, preko Velike Hoče kao jedinog srpskog sela u srcu Metohije, a potom hapšenja Srba na severu i pokušaj iživljavanja nad onima koji nisu i ne prihvataju lažnu i protivpravnu tzv. RKS još jednom su ogoleli prave namere Kurtijevog terorističkog režima da se Srbi zauzdaju, a potom i proteraju.

- Srećom Srbi i Srbija ovoga puta imaju rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vučićem, koje niti je naivno niti je nepromišljeno, već donosi mudre i ozbiljne odluke u korist naroda i države čuvajući budućnost sve naše dece, čuvajući mir i ne dajući na naš narod na Kosovu i Metohiji - zaključio je ministar Selaković.

BONUS VIDEO: VOJSKA ČUVA OTADžBINU I NA BOŽIĆ: Vučević i Mojsilović u bazi „Dobrosin“ u Kopnenoj zoni bezbednosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis