JOVANOV: Najoštrije osuđujem napad na Milana Kneževića koji je poslednja žrtva antisrpske histerije u Crnoj Gori

Novosti online

07. 12. 2022. u 16:35

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, najoštrije je osudio napad na Milana Kneževića u Crnoj Gori.

ЈОВАНОВ: Најоштрије осуђујем напад на Милана Кнежевића који је последња жртва антисрпске хистерије у Црној Гори

Foto: Arhiva

 - Najoštrije osuđujem napad na Milana Kneževića koji je poslednja žrtva antisrpske histerije u Crnoj Gori.

Nažalost, ovo je direktna posledica činjenice da se u toj zemlji od različitih krugova vlasti i opozicije podstiču otvorena  mržnja i šovinizam prema srpskom narodu, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Srbiji.

Krajnje je vreme da se kreatori ove kampanje prizovu pameti i zaustave ludilo u koje guraju sopstvenu zemlju i da prestanu da mržnju prema svemu što je srpsko propagiraju kao poželjno ponašanje. 

Isto tako, očekujem najbržu moguću reakciju nadležnih i da se kazne banditi koji su sebi dozvolili da svoj šovinizam dokazuju pesnicama - rekao je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom