SADA JE SVIMA JASNO DA JE VUČIĆ BIO U PRAVU: Vučević o Kurtijevom potezu i sramnim opravdanjima iz Brisela

Novosti online

01. 12. 2022. u 20:01

MINISTAR odbrane Republike Srbije Miloš Vučević reagovao je danas povodom poteza Aljbina Kurtija, koji je protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenovao Nenada Rašića za ministra za zajednice lažne države, i sramne reakcije EU na taj potez.

САДА ЈЕ СВИМА ЈАСНО ДА ЈЕ ВУЧИЋ БИО У ПРАВУ: Вучевић о Куртијевом потезу и срамним оправдањима из Брисела

Foto: Ministarstvo odbrane

- Imenovanje političkih patuljaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM - zapitao je Vučević.

On ističe da je sada svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, "sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći."

- Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje - zaključio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju