I DALJE JE NAPETO, MNOGO JE OTVORENIH PITANJA: Ministar odbrane Vučević o situaciji na Kosovu i Metohiji

Novosti online

26. 11. 2022. u 13:31

MINISTAR odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je situacija na Kosovu i Metohiji i dalje veoma napeta, jer je mnogo otvorenih pitanja i da se nada da će se odgovori tražiti u formi dijaloga.

И ДАЉЕ ЈЕ НАПЕТО, МНОГО ЈЕ ОТВОРЕНИХ ПИТАЊА: Министар одбране Вучевић о ситуацији на Косову и Метохији

Foto: Ministarstvo odbrane

- Srbi su zabrinuti jer se ne zna kakav je sledeći korak Kurtija, čoveka koji je pokazao da donosi ne baš racionalne odluke i da nije čovek dogovora - rekao je ministar za TV Pink, navodeći da je "Vučić mudro sagledao karte protivnika i znao kada blefiraju, tako da su ostale KM tablice".

Vučević je rekao da Srbija "uvek bira kad god ima prostor makar i milimetar, da se rešenje traži kroz dijalog, što  ne znači da će progutati sve, naprotiv, ali mi želimo da sprečimo ratove i sukobe".

Kako je naveo, "naša vojska je hrabra i odlučna da ispuni sve zadatke koje dobija od državnog vrha, ali Srbija uvek gleda da se do rešenja dođe kroz dijalog, dogovor, kompromis".

- Želim da Srbi na Kosovu i Metohiji, kao i svuda gde žive, budu sigurni i mirni. Da nemamo ratove, da političari razgovaraju koliko god treba bez nekog vremenskog limita - rekao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora