ŠEŠELJ OTKRIO DA LI SE VRAĆA NA TVITER: Nisam čovek koji će dozvoliti da ga neko ponižava, godinama živim bez društvenih mreža

S. R.

23. 11. 2022. u 19:04

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je za "Novosti" da nema nameru da traži da mu Tviter vrati profil na toj društvenoj mreži.

ШЕШЕЉ ОТКРИО ДА ЛИ СЕ ВРАЋА НА ТВИТЕР: Нисам човек који ће дозволити да га неко понижава, годинама живим без друштвених мрежа

Foto: N. Skenderija

- Mene su izbacili sa Tvitera. Nisam ni žalbu pisao i nemam nameru da reaktiviram profil. Nisam čovek koji će dozvoliti da ga neko ponižava - rekao je Šešelj.

Lider radikala ističe da mu nisu potrebne društvene mreže.

- Živim godinama bez Tvitera, Fejsbuka i Instagrama - kaže dr Vojislav Šešelj.

Predsednik SRS smatra da nije loše što je Ilon Mask preuzeo Tviter i očekuje da će se sada ta društvena mreža drugačije ponašati.

Podsećamo, lider radikala je prvi političar na ovim prostorima kome je zabranjeno da se oglašava na društvenim mrežama. Kasnije, društvene mreže su krenule u zabranu i mnogih drugih svetskih političara čije im se mišljenje nije dopadalo, pa su tako na udaru bili Donald Tramp i brojne javne ličnosti iz Rusije. Pre zabrane Šešelj je bio jedan od najpopularnijih ljudi na Fejsbuku i imao je nekoliko stotina hiljada pratilaca. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!