VUČIĆ: Ako neko misli da može da sprovodi proterivanje i ubijanje naših ljudi, moje je da ponovim - bićemo uz svoj srpski narod

Novosti online

21. 11. 2022. u 19:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare nakon povratka iz Brisela da će Srbija biti uz svoj narod na KiM i da će pokušati na sve načine da održi mir.

ВУЧИЋ: Ако неко мисли да може да спроводи протеривање и убијање наших људи, моје је да поновим - бићемо уз свој српски народ

Foto: Novosti

- Srbija će biti veoma posvećena miru. Pažljivo ćemo donositi odluke o svakom svom potezu. Narodu na Kosovu i Metohiji želim da kažem da ćemo dati sve od sebe da budu bezbedni, ali ako neko misli da može da provodi proterivanje našeg naroda, ubijanje i ranjavanje naših ljudi, moje je da ponovim da ćemo biti uz svoj srpski narod i da ga nećemo ostaviti na cedilu - rekao je Vučić i dodao:

- Čuvaćemo mir i stabilnost, ali srpski narod mora da zna da iza sebe ima svoju srpsku državu u skladu sa Poveljom UN, Rezolucijom 1244 i svim onim na šta se pozivaju zapadni partneri kad govore o Ukrajini - rekao je Vučić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (71)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024