PROZAPADNA OPOZICIJA UZ KURTIJA: "Otvoreno se ismevaju sopstvenom narodu"

Novosti online

05. 11. 2022. u 15:07

KONZERVATIVNI pokret "Naši" poziva građane Srbije na jedinstvo i da ne nasedaju na jeftine provokacije prozapadne opozicije koja se otvoreno ismeva sopstvenom narodu koji je ugrožen na KiM i za koju su pokušaji Aljbina Kurtija da izazove sukobe „nepostojeći“.

ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА УЗ КУРТИЈА: Отворено се исмевају сопственом народу

Arhiva Novosti

Očigledno je da u poslednjih par dana pojedinci poput Zdravka Ponoša za kojeg su dronovi u Raškoj „predstava za narod“ , Zorana Lutovca koji daje podršku Radi Trajković koja poziva srpsku državu da sa „Kurtijem gradi lažnu državu Kosovo“ , Borisa Tadića kojem su pretnje Kurtija „marketinški trik“ ciljano daju ovakve izjave kako bi umanjili ozbiljnost situacije na KiM, ali i kako bi otvoreno stali na stranu Aljbina Kurtija i albanskih separatista.

U momentima kada je srpski narod doveden do ruba opstanka zbog nepoštovanja  međunarodnog prava od strane vlasti tzv. Kosova , ali i sporazuma koji su u Dijalogu zaključeni između Beograda i Prištine, a koje je garantovala sama EU, prozapadna politička opcija u Srbiji ne libi se da otvoreno stane protiv svojih sunarodnika na KiM.

Nametanje registarskih tablica RKS od strane Kurtija je samo pokušaj koji bi bio inicijalna kapisla za veće sukobe i pokušaj da se srpski narod protera sa svojih vekovnih ognjišta.

Konzervativni pokret "Naši" poziva sve političke subjekte da se ponašaju odgovorno i državotvorno kako bi zaštitili svoj suverenitet i integritet i narod na KiM.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati