VUČIĆ O PONOŠEVIM IZJAVAMA: "Velika je razlika između onih koji su činili nešto za vojsku i onih koji su je po tuđem nalogu razarali"

Novosti online

03. 11. 2022. u 13:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas izjave Zdravka Ponoša, bivšeg načelnika Generalštaba i predsednika pokreta "Srbija centar", koji je dešavanja u Raškoj nazvao predstavom za javnost.

ВУЧИЋ О ПОНОШЕВИМ ИЗЈАВАМА: Велика је разлика између оних који су чинили нешто за војску и оних који су је по туђем налогу разарали

Foto: Novosti

- Ja nisam ni pomenuo nikakav dron, reč nisam izgovorio danima, to je izgovorila naša vojska, i vi vređate ove divne divne ljude, koji štite naše nebo i našu zemlju. Zašto to radite? Da, oborili su dron, trebalo je da obore više u danima ranije. Zato sam ja to i potpisao, i posle toga nema čekanja, nema gubljenja vremena u procesu odlučivanja - istakao je Vučić.

- Što se tiče primedbi da su to svadbeni dronovi, ja moram da kažem da sam ja kao vrhovni komandant zadovoljan što sam učestvovao u obaranju stranih izviđačko-obaveštajnih dronova, a nisam učestvovao u uništavanju nijednog srpskog tenka. Naprotiv, mi smo 294 velika komada oruđa potpuno nova uveli u naoružanje Vojske Srbije, treba nam 850 ukupno za tri godine. Velika je razlika između onih koji su gradili i činili nešto za vojsku i onih koji su je po tuđem nalogu budzašto razarali - rekao je predsednik, odgovarajući na pitanje o Ponoševoj izjavi.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)