KURTI FANTAZIRA: Pacoli udario na vođu lažne države

Novosti online

10. 10. 2022. u 17:54

LIDER Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli nazvao izjave samozvanog premijera Aljbina Kurtija o ekonomskom napretku tzv. Kosova fantazijom.

КУРТИ ФАНТАЗИРА: Пацоли ударио на вођу лажне државе

Foto: Printscreen/Jutjub

Pacoli je na Fejsbuku naveo da je krajnje neodgovorno da se u vremenima ovakve krize govori o ekonomskom napretku.

- Čitam u medijima o visokom ekonomskom rastu, o desetinama hiljada novih radnih mesta i o svim dobrim stvarima koje su se desile na Kosovu (i Metohiji). Mislim da je krajnje neodgovorno u ovakvoj krizi, sa teškom zimom pred nama, pričati fantazije, a kamoli kupovati socijalni mir" rekao je Pacoli.

Pacoli je dodao da se ni u najrazvijenijim zemljama ne govori o bilo kakvom ekonomskom rastu ili zapošljavanju, ali se razgovara o tome kako se nositi s krizama, inflacijom i nedostatkom energije.

Dodao je da čak i najnoviji video Samoopredeljenja protiv biznismena signal da se privatna preduzeća ne podržavaju, već se protiv njih bore na sve načine.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako "bastion" uništava ciljeve na moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo