PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj je, komentarišući navode mađarskog premijera Viktora Orbana da je američki predsednik Bil Klinton tražio da napadne našu zemlju preko Mađarske, izjavio da je SRJ imala dovoljno snaga u Vojvodini 1999. godine.

Jovo

09.10.2022. 21:29

Ili ce najvece zapadne demokratije dobiti terapiju protiv agresivnosti i biti zaustavljeni ili veliki rat verovatno poslednji. Njihov zulum po celom svetu se trpeti ne moze vise. Sve ratove do sada i ovaj u Ukraini su isprovocirali oni i u svim tim ratovima ucestvovali ili bili ukljuceni u manjoj ili vecoj meri.

Boža

10.10.2022. 01:15

Колико је то било надвожњака да се склоне авиони предодређени за брањење комуњара.

Zoran

10.10.2022. 02:03

Posto ipod podvoznake su bili avioni u delovima vojvodo prvo trebalo da se montiraju pa da bi letili potrebna je pista a ipod bodvoznake nema piste

dobrovoljac

10.10.2022. 03:12

Ako se malo uzdignemo iznad zadruga i farmi i razmisljamo logicki shvaticemo da nije vojno nikada bio bolji trenutak da Srbija vrati makar sever kosova pod svoju kontrolu.Medjunarodno pravo je na nasoj strani a sve kvazi drzavice clanice NATO saveza su poslale dobar deo svog naoruzanja Ukrajini tako da bi nam to dalo pocetnu prednost.

Walter Pravicek

10.10.2022. 07:53

Što god da se priča o gospodinu-nekada drugu-Orbanu treba slušati,i pamtiti.On jest kost u grlu EU.Jedini.Niti niso hteli napadati Srbiju,niti neče sada kuditi Rusiju.On zna ljudsko mudrost:ne grizi ruke koje te prehranjuje.Na Madžarskoj ima puno firmi Evropskog značaja,koji imaju vlasnike ili suvlasnike Ruse.Mene nebi ni čudilo,da Madžari odu iz EU te se priključe Rusiji.Jer razpad takve EU mora biti što prije.

Čika Velja

10.10.2022. 08:14

Odlikovati Gospodina Obrana najvišim odlikovanjem Republike Srbije,baš kao što smo zasluženo odlikovali i nagradili Grka koji je odbio NATO naredjenje usmereno protiv naše zemlje!!!

Lucky

10.10.2022. 08:44

Od 200 aviona koji su nas napali 1. dana ,.i smo srusili 0!!!! A šešelj,, zna,, sve ! Ja od 1.dana na KiM u PVO samo znam ro da su mogli da nas uniste za 7 dana!!! E tiliko smo bili jaki!!!!Ne da ulaze kopneno ,to im nije trebalo uopste ,samo avionima i raketama. Jednu od glavnih komandi PVOa na KiM ,u kojoj sam i sam bio ,nadleteli su 4 njihiva A 10 na visimi oko 100m ,samo da nam pokatu da im ne mozemo nista a da znaju gde je glava!!!!! Nije ni cudo jet tamo gde smo bili disao vlasnik kucer kod strazara i kao zaboravio neka dokumenta a ovaj ga uveo u komandu!!!!!LJUDI DA SE NE LAZEMO ,šešelj SE TADA NIJE POJAVLJIVAO NIGDE!!!! ,,ZNANJE,, KOJE ON IMA JE OBICNA BLA, BLA,TRUC! JESMO MI ZA TIH 78 DANA USPELI DA OBORIMO NEKOLIKO AVIONA I BESPILOTNIH. TO NAS JE KOSTALO PREKO 4000 ZIVOTA I SKORO SVE UNISTENO.JA NI OPREMU NISAM IMAO KAO STO JE GAS MASKA,ČUTURA ,ČIZME,SATORSKO KRILO,UNIFORMA MI JE BILA SUMARSKA I TO POSLE 10 DANA.... A NJIHOVE GLEDAMO KAKO SE PRIPREMAJU PREKO SATELITSKE ,ZA ULAZAK NA KiM I ODMAH PRIMECUJEMO DA MI NEMAMO GDE NI DA IH GADJAMO . ONI SVI KO MALI TENKOVI ,OKLOPLJENI,A TEHNIKA ,SVAKO DRUGO VOZILO IMALO JE DETEKTOR PUCNJA! ETO KOLIKO ZNANJE IMA šešelj ,miloševic i ostala palavicija! Zbog njih su dzabe izginuli preko 4000 ljudi!

Desimir

10.10.2022. 12:16

Ovo sto je Orban otkrio da je Klinton trazio da nas napadnu iz Madjarske hvala mu na tome ali nass Generali su to ocekivali zato su avioni bili spremni ispod mosta kod N.Sada.nismo tliko bili naivni kad smo im oborili nevidljivi i.jos dava