ZAPADNE zemlje će pokušati da reše pitanje Kosova članstvom u Ujedinjenim nacijama, kako bi predsedniku Rusije Vladimiru Putinu oduzeli pravo da koristi kosovski presedan u slučaju Ukrajine, što on i čini.

Komentari (52)

Vejo

08.10.2022. 21:40

I te kako možemo da bacimo kroz prozor papir,dve neprijateljske zemlje koje pozivaju na kapitulaciju.Nikada nismo pristajali na ro.Nećemi ni sad.Sloboda nema cenu.Živela Srbija!,(mada,ne smete da objavite.Objavljujete samo komentare botova i to je tako providno i ružno)

milenkovic milan

08.10.2022. 21:50

Moja puna podrska. Kosovo pripada Srbiji i nema sankcija Rusiji...NATO je duzan da plati Srbiji vise od $150 milijardi za nanetu stetu + EU bice u energetskoj krizi ove i narednih 5 godina... U ovoj odavno prljavoj igri, drzite se nasih iskrenih prijatelja i pravite stalno nove... SRECNO SRBIJO- samo napred jedinstveni!!!

Ljubica

08.10.2022. 22:09

Zbog toga je Aleksandar Vučić i dobio poverenje birača, jer su želeli nekog ko će se boriti za napredak i prosperitet Srbije. Nekog ko će situaciju sagledati i preko ruba tanjira, ko će se i za buduće generacije boriti.