MOJSILOVIĆ RAZGOVARAO SA KOMANDANTOM KFOR-a Vučić: Verujem da ćemo imati dobre vesti

Novosti online

08. 10. 2022. u 10:21

Vrhovni komandant i predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je sastanak u zgradi Generalštaba na Banjici i u svom obraćanju javnosti rekao da general Mojsilović imao sastanak sa komandantom KFOR-a.

МОЈСИЛОВИЋ РАЗГОВАРАО СА КОМАНДАНТОМ КФОР-а Вучић: Верујем да ћемо имати добре вести

Foto: Pink Printskrin

Predsednik je rekao da su završili sastanak, a pre toga je general Mojsilović imao razgovor sa komandantom KFOR-a.

– Prihvaćene su obaveze obeju strana. Nekoliko važnij informacija za sve ljude u našoj zemlji. Završili smo sastanak. Načelnik Mojsilović je imao razgovor sa komadantom KFOR. Bilo je mnogo laži, dezinfomracija. U ponoć očekujemo razgovor komadanta KFOR sa Goranom Rakićem. Molili smo sve međunarodne predstavnike da učine sve što je moguće. Verujem da ćemo imati dobrih vesti, nadam se da će ovo, ne večeras, ali sutra biti završeno. Ostaje nam da dođemo do očuvanja mira. Sve što su radili pokazuje koliko je pripreman napad na Srbiju. Želim da kažem veliko hvala Srbima sa KiM što čuvaju srpsko ime i prezime na KiM i što su toliko neustrašivi. Veliko hvala gospodinu Borelju, predstavnicima američke ambasade, posebno oću da se zahvalimi predstavnicima ministarstva spoljnih poslova Ruske federacije. Radimo na smirivanju vega koliko možemo.

– Kao što sam vam rekao i danas, bez obzira koliko to teško bilo, Srbija će se boriti, predaje neće biti i Srbija će pobediti – završio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Ovako je Vučić "oduvao" hrvatske novinare

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (30)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)