VUČIĆ: Juče sam se u Pragu susreo s 38 evropskih i svetskih lidera (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 13:03

U PRAGU sam se sreo sa 38 svetskih lidera, sa Erdoganom sam bio tri puta, imao sam čast da govorim na večeri, nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara.

ВУЧИЋ: Јуче сам се у Прагу сусрео с 38 европских и светских лидера (ВИДЕО)

Printscreen/Pink

– Juče sam se u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera. Ne postoji niko ko je imao toliko susreta, imao sam bilaterale sa najvažnijim ljudima EU pored panela – istakao je Vučić.

- Imao sam juče bilateralu sa Pedrom Sančezom, sa Makronom u tri navrata, sa Marijom Dragijem takođe, sa Micotakisom, Radevom razgovarao, Orbanom, Nehamerom, sa predstavnicima sve tri zemlje Beneluksa, sa irskim premijerom, gruzijskim premijerom, sa azerbejdžanskim predsednikom, švedskom predsednicom vlade, finskom predsednicom vlade, poljskim premijerom, litvanskim predsednikom, turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom… Vi sad ustanovite sa kim nisam. Teško ćete to da nađete. Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, iako je on nešto pokušao… – kazao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije