NAJVIŠI diplomatski predstavnici zemalja Kvinte sastali su se u četvrtak u Prištini sa premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem i tom prilikom su razmatrane namere privremenih vlasti u Prištini da sačine svojevrsne elaborate o zemljama članicama UN za koje smatraju da mogu kod njih da izdejstvuju podršku za članstvo "Kosova" u UN - saznaju nezvanično "Novosti".

Komentari (22)

Soko klikce sa Planine

23.09.2022. 15:08

To je normalno da teroristi pomazu teroristima I zlocincima.U ovom slucanu Amerika I Engleska siptarskim teroristima braca po zlodelima.

Iva

23.09.2022. 15:42

Ma kako da ne.Mislite da oni to rade radi Albanaca.Sve će to da vam se obije o glavu,jer oni to rade sebe radi a vi će te i dalje biti niko i ništa,njihove sluge i izdajice.Izdajice ni Napoleon ni Hitler nije voleo već ih je ubijao.To je vaša budućnost.

Dule

23.09.2022. 16:01

Oni ih svesno naoružavaju i zašto mi na to nemamo odgovor? Oni otvaraju baze na našoj zemlji i dobijaju razno oružje a mi treba da se držimo nekog fer pleja i da mirno posmatramo. Smesta otvoriti Rusku bazu i nastaviti da razvijamo sopstvene sisteme kao i da kupimo druge Rske sisteme. Moramo tako jer se oni neće opametiti. Pre svega mislim na te zemlje koje im tako zdušno pomažu.

Mika

24.09.2022. 17:03

@Dule - Zato jer oni to i hoce, prave ljudi svoje novo trziste za ratne igracke, nema nista za dzabe, samo kreda. Usladila im se nikad veca kinta u Ukrajni.

Musashi

23.09.2022. 16:26

I Srbiju su pomagali u Prvom i Drugom svjetskom ratu. Srpske ustanke protiv Turaka pomagale su Austrougarska i Rusija. U ratu Srbije i Bugarske Austrougarska je pomagala Srbiju kreditom za oružje, političkom podrškom i zaštitom kada joj je prijetila Bugarska okupacija. U Balkanskim ratovima Srbiju su također pomagale sve europske sile. Za rat u Hrvatskoj i BiH pomagale su joj indirektno, embargom na oružje Hrvatskoj i ne interveniranjem 5 godina.

Miki Zg

23.09.2022. 17:45

Nato zločinci njih 19 u prvom redu Ameri i Englezi su zločinačkim bombardiranjem stvorili lažnu državu Kosovo .Sada to žele legalizirati i uvesti u svjetske institucije ,a liju krokodilske suze za teritorijalni integritet ,cjelovitost Ukrajine .Zapadna politička lopovština znači želi novi rat naoružavajući Šiptare i gurajući ih u pogibelj .

KrajPrevarantima

23.09.2022. 18:05

Sve više je očigledno da anglosaksonska bagra stvara probleme gde god se pojave, ali sve više je jasno da im se bliži kraj. Svet bez njih i fašista koje repordukuju će biti mnogo bolje mesto za život.

Zumbul

24.09.2022. 05:57

Jeste li nabavili Krasukhu-2, Krasukhu-4 i Moskvu-1? Da li ste proizveli u dovoljnim kolicinama Sumadiji, Tamnavu, Moravu, Aleksandra, Jerinu-1, Jerinu-2, Alas?

kosovce

24.09.2022. 17:06

Musashi Srbiju austrougarska nije pomagala vec je okupirala. Srbiju protiv otomana nisu pomagale ni Amerika koja tada nije ni postojala u ovom obliku, pomagali su nam slobodnomisleci narodi iz sveta a politicari su jedva cekali da nestane Srba i Srbije. Amerikanci su finansirali prvi i drugi svetski rat, to je jos uvek izgleda tajna. Nama nije ni potrebna pomoc koja bi nas vodila u duznisko ropstvo kao sto to zapad cini Ukrajini. Uveli embargo Hrvatskoj a najvise oruzja stiglo iz zemalja clanica NATO u HR, SI,BiH. Covek vrti Bog okrene, na kraju ce svima biti po pravdi bozjoj.