POSLE podizanja optužnice protiv četvorice hrvatskih pilota zbog granatiranja i ubijanja proteranih Srba tokom akcije "Oluja" dok su bežali Petrovačkom cestom, ali i najave da slede nove optužnice protiv još tri pripadnika hrvatske vojske, usledila je histerija u Zagrebu i pretnja da će nas zbog traženja pravde za ubijene - blokirati na evropskom putu.

Komentari (15)

Aco

23.08.2022. 09:07

Pre ulaska hrvatske u EU,Jedan od uslova je bio ,dali imaju problema sa susjednim drzavama.Srbija je rekla da nema nikavih i da mogu bez problema ici dalje.Eto kakvi su ti hrvati.Uostalom mi i ne trazimo da idemo u fasisticko udruzenje.

PrDa

23.08.2022. 09:51

Bolesnici. Sujeta je ozbiljna i teška boljka. Misle da će večito moći da se kriju iza tuđih leđa, a kako sada stvari stoje, rasplet sledi uskoro!?

Zoran Petrović

23.08.2022. 11:03

A šta ćemo mi u toj evropskoj uniji koja se 70% sastoi od fašista ? U kojoj 70 % njih podržava Albansku politiku našoj Kosovskoj teritoriji , pošto njih gledaju kao državu.

Mrki

23.08.2022. 12:36

Sta se ceekalo do sada? Kada se samo pogledaju face ovi zlocinaca moze se zakljuciti od koga poticu. Ustasa kaze da nije izdao takvu naredbu, a glavni ustaski konadant Tudjman javno govori s.ta treba uraditi sa srbima i to nije bilo dovoljno da fasisticki Hag pokrene postupke protiv ovih nakaza ustaskih

Pera

23.08.2022. 13:33

Hrvati su zli, Hrvati su lažovi, Hrvati su ulizice, ali su samo kao jedan u matematici: niti dele niti množe. Koje pretnje, koji bakrači, zašto se o njima uopšte govori ??????

Nevski Aleksandr

23.08.2022. 13:39

Čekajte ljudi. Pita li neko Srbe hoće li u takvu EZ, gde se plonižavaju njihove žrtve. Evropa pa Evropa, a narid niko niśta ne pita. Dokle će se trpeti uvrede zbog neke ne postojeće Evrope, ono bar za Srbiju, Tursku i Rusiju. Da bi se uślo u tu EZ treba dopustiti i Hrvatima i Albancima i muslimanima da rade śta hoće. I onda nije sigurno da ćemo biti primljeni u tu njihovu Jevropu. Pozdrav.

Nije zlato sve sto sija

23.08.2022. 15:03

Ako politicari u EU ostanu nemi i dozvole da Hrvati nastave sa ovakvim ucenama, onda javno priznaju da se sa tim slazu i podrzavaju fasizam. Sta bi nas cekalo u takvoj EU , i da li bi bilo pametno da tamo udjemo. Mnogi ismevaju BRICS zajednicu, ali nama bi tamo bilo mnogo bolje, jer bi smo bili manje ugrozeni.

Ljubica

23.08.2022. 16:27

Gledaj im samo face, ne zna se ko je gori od njih četvorice. Velike junačine, nadam se da će vam se svake noći priviđati duh te nedužne dečice, sve dok za oprost ne zamolite.

Miki Zg

23.08.2022. 20:28

Pogledajte naslovnicu .Umišljeni hr. anti-srpski nasljed nici komunističko-udbaški .Lijevi Njonjo ,cijela Hr, ga tako zove .Predsj. Zoki unuk senjskog dede -iz tog sam kraja i predsj. Vlade anemični Plenki iz partizanske porodice inače okružen ustaškim suradnicima Medvedom i sestrom teroriste Bušić .Takovi vode Hr. .Pljuc,pljuc !