GLAVNI cilj premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, a što se vidi iz sporazuma koji je pokušao da progura na poslednjoj rundi briselskog dijaloga, jeste potpuno uništenje života Srba na KiM, uz obavezno priznavanje lažne države, plus da usput profitira naplatom ratne štete od Srbije.

Šator

23.08.2022. 11:05

Па нормално... у иваквом свијету ако не тражиш више, не отимаш, ... не можеш нипша ни добити... Право питање је: Зашто ми Срби као народ нисмо тражили одштете од Албанаца, Хрвата и осталих нацистичких слуга, па и од самих Њемаца и тиме се бавили, већ смо допустили да све то прекрије заборав? Пошто злочини не застаријевају, зашто сада се не прави списак свих штета, и шта је и ко нам урадио, па да имамо спремне фактуре? Само се нешто ишћуђавамо...

Zoran

23.08.2022. 12:32

Vučić ne treba da ide kod Šolca, jer kad pregovori nisu uspjeli u Briselu, pogotovu ne u Berlinu. Šolc je u Beogradu dao ULTIMATUM Srbiji onako kakn je radila Austrougarska i kako je radio Hitler. Šolc je drugi Hitler i nema se sa njim šta razgovarati.

Nevski Aleksandr

23.08.2022. 12:32

Dok god usa i ez podržavaju albance na kosovu , tu dogovora neće biti. Oni njima ne samo śto sve dozvoljavaju nego ih i savetuju da to rade. Tu mirni izlaz ne postoji na žalost. Pozdrav

Dado

23.08.2022. 16:46

Pitanje, jeli je Srbija trazila odstetu za kradju Kosova? 2000 miliarde Euro, za sve ove godine sto koriste nasu zemlju. A i lepo sve uredno da vrate do 2023.

Gordana

23.08.2022. 17:41

To je kao kad bi lopov, koji protivpravno drži otetu stvar, imao još i niz dodatnih zahteva. Da mu se prizna svojina (a on ima samo državinu). Da mu se prizna reciprocitet (iako je on to oteo na protivpravno način).