ZAVRŠEN SASTANAK U PALATI SRBIJA: Predsednik razgovarao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2022. u 11:21

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se danas nešto posle 11 časova sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima je razgovarao o pregovorima vođenim u Briselu.

ЗАВРШЕН САСТАНАК У ПАЛАТИ СРБИЈА: Председник разговарао са представницима Срба са Косова и Метохије (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su  premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici SL Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija...

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

 

 

Obraćanje Vučića u 13.30

Nakon sastanka, u 13.30 časova, predsednik će se obratiti javnosti.

O tome šta se sve događalo tokom višečasovnih razgovora u Briselu sa predstavnicima Prištine, kojima su prisustvovali i zvaničnici EU Đozep Borelj i Miroslav Lajčak, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obavestiti javnost.

Vučić je u četvrak iz Brisela poručio da je to bio težak dan za Srbiju, kao i da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najavljujući današnje obraćanje predsednika, rekao je da će to biti "jedno njegovih od najznačajnijih obraćanja", u kojem će govoriti o ponašanju Kurtija u Briselu kao i o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima.

BONUS VIDEO - PODRŠKA VUČIĆU: Srbi sa KiM krenuli put Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (83)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!