NAPREDNJACI DONELI ODLUKU: Aleksandar Šapić izabran za kandidata za gradonačelnika Beograda

Novosti online

16. 06. 2022. u 17:42 >> 17:44

SRPSKA napredna stranka (SNS) održala je danas sednicu Predsedništva, na kojoj je doneta konačna odluka o kandidatu naprednjaka za gradonačelnika Beograda.

НАПРЕДЊАЦИ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ: Александар Шапић изабран за кандидата за градоначелника Београда

Foto: I. Marinković

Kako je saopšteno iz SNS, njihov kandidat za ovu funkciju je Aleksandar Šapić.

Premijerka Ana Brnabić je u obraćanju nakon sednice rekla da je Predsedništvo SNS većinom glasova usvojilo predlog gradskog odbora SNS, da Aleksandar Šapić bude kandidat za gradonačelnika.

- Aleksandar Šapić je bio prvi na našoj listi za Beograd, dok je nosilac liste bio predsednik Vučić. Dobili smo poverenje za sledeći mandat da vodimo dalje Beograd. Dakle naše predlog za gradonačelnika je Aleksandar Šapić. Predlog za zamenika gradonačelnika je Vesna Vidović - istakla je Brnabić.

- Predlog za zamenika gradonačelnika je Vesna Vidović iz SNS. Smatramo da će njih dvoje funkcionisati kao dobar tim - poručila je Brnabić.

Ona je najavila da su izvesne izmene u gradskom veću, sekretarijatima, ali da to dolazi kasnije na dnevni red.

- Očekujem da u gradu imamo dodatnu novu energiju, da započnemo nove projekte, završimo započete i ispunimo poverenje građana - naglasila je Brnabić.

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u sedište stranke na Novom Beogradu 10-ak minuta pre 16 sati.

Foto: I. Marinković

 

Na sednici su bili i Siniša Mali, Goran Vesić, Zlatibor Lončar, Miloš Vučević, Zorana Mihajlović, Mladen Šarčević, Marija Obradović, Tomislav Momirović, Vladimir Orlić, Miroslav Čučković, Petar Petković, Maja Gojković, Aleksandar Martinović, Irena Vujović, Branislav Nedimović.

Gradski odbor SNS Beograda pre dva dana doneo je jednoglasno odluku da za gradonačelnika Beograda predloži prvog na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Aleksandra Šapića.

Taj predlog bio je jedna od tema današnje sednice Predsedništva SNS, a to je potvrdio i sam predsednik Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO - VUČIĆ NA OTVARANjU OBILAZNICE: Predsednik ima više dobrih i neke teške vesti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!