NOVE PRETNJE IZ HRVATSKE Poslanik EP Predrag Matić: Snosićete posledice ukoliko nastavite da koketirate sa Rusijom

Novosti online

01. 06. 2022. u 11:08

POSLANIK EP Predrag Matić izjavio je u jednoj emisiji da će Srbija snositi posledice ukoliko "nastavi da koketira sa Rusijom".

НОВЕ ПРЕТЊЕ ИЗ ХРВАТСКЕ Посланик ЕП Предраг Матић: Сносићете последице уколико наставите да кокетирате са Русијом

Foto: Printskrin/Twitter/@LaziDetektor

-  U meni ćete imati najvećeg protivnika da uđete u EU! Nećete moći da dobijate pomoć EU a da nam iza leđa radite svinjarije! AKO NASTAVITE KOKETIRATI SA RUSIJOM, SNOSIĆETE POSLEDICE!- rekao je Matić.

Podsetimo, pretnje iz Hrvatske stižu sa svih strana, tako je nedavno hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio da će Srbiju koštati optužnica koja je podignuta protiv četiri visoka oficira Hrvatske vojske i naveo da zbog "neinteligentnog ponašanja" srpskog rukovodstva naša zemlja, tvrdi, nikada neće uspeti da uđe u Evropsku uniju.

- Ove optužnice su se dogodile uprkos našim višegodišnjim nastojanjima da ih uverimo da se ne igraju s vatrom i da će ih to koštati. Ne mogu biti pristojniji, nadam se da me slušaju. Maknite se od toga ljudi, u protivnom neka ih ne iznenađuju reakcije desničarskih zastupnika u Saboru. Problem je u tome što tako misli većina ljudi u Hrvatskoj - rekao je Milanović novinarima u Zagrebu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)