NAPAD NA PROSTORIJE SNS U BLOKU 70: Iz stranke poručuju - "Opozicija pokušava nasiljem da dobije ono što nije uspela na izborima" (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 05. 2022. u 20:33

PROSTORIJE Srpske napredne stranke opštinskog odbora Novi Beograd napadnute su danas, saopšteno je iz te stranke.

НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС У БЛОКУ 70: Из странке поручују - Опозиција покушава насиљем да добије оно што није успела на изборима (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

NJihovo sapštenje prenosimo u celosti:

"Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je danas 24. maja 2022. godine izvršen još jedan napad na naše prostorije. Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 70. Ovo je jedan u nizu napada na prostorije novobeogradskog odbora SNS-a kojim se uništavaju službeni prostor naše stranke, izlozi i ruži fasada.

FOTO: Novosti

Napad se desio usred bela dana, u 16.38, u trenutku kada je šetalište bilo puno prolaznika i dece koja su se vraćala iz škole koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Ova provokacija sprovedena je u želji dela opozicije da nasiljem dobiju ono što nisu bili u stanju demokratskim sredstvima na izborima održanim u aprilu ove godine. 

Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd - jeste podrška građana programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić te pozivamo naše članstvo da ne naseda na ovakve provokacije.

Opštinski odbor SNS Novi Beograd poziva državne organe da identifikuju počinioca i privedu ga pravdi", navedeno je u saopštenju koje potpisuje poverenik OO SNS Novi Beograd, Stevo Marušić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)