VUČIĆ SE SASTAO SA BORELJOM: Predsednik nastavio radnu posetu Briselu (FOTO)

Novosti onlajn

11. 05. 2022. u 20:56

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić, boravi u jednodnevnoj poseti Kraljevini Belgiji.

ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА БОРЕЉОМ: Председник наставио радну посету Бриселу (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik se nakon sastanka sa Oliverom Varheljijem, sastao i sa Žozepom Boreljom.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa visokim predstavnikom #EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Boreljom - napisano je u objavi na Instagramu uz fotografiju sastanka. 

Podsetimo, Vučić se nakon sastanka sa sa komesarom Evropske unije za proširenje i susedsku politiku Oliverom Varheljijem obratio javnosti iz Brisela. 

Predsednik je komentarisao vest da će Priština sutra podneti zahtev za članstvo u Savetu evrope

- Teško pitanje za nas. Očigledno je da neki ljudi rade na destabilizaciji celog regiona i na destabilizaciji Srbije. Večeras ću govoriti detaljnije o tome. Ako oni to urade, onda je jasno da za njih ne postoji ni Briselski ni Vašingtonski sporazum, ni rezulocija 1244 i da u potpunosti ukidaju međunarodni pravni poredak. Biće ineresantno da vidimo ko će sve od onih koji se zaklinju u poštovanje međunarodnog javnog prava da podrži nešto tako. Mi ćemo odgovoriti ozbiljno i odgovorno i snažno štititi svoju zemlju - naveo je predsednik Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024