ŠEF skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun odbacio je navode da nekadašnjem izvestiocu Saveta Evrope, koji je istraživao zločine OVK, Diku Martiju smrću prete iz srpskih obaveštajnih službi, dodajući da ta dezinformacija budi sumnju da se radi o brutalnoj provokaciji sa ciljem da se kompromituju i službe bezbednosti Srbije i država Srbija.

Komentari (5)

Plava

11.04.2022. 20:53

Laz ima kratke moge sa izuzetkom vaših lazi i nameštaljki. Sve će izaći u bidelo, onda će ponovo ceo svet biti protiv vas. Polako i zapad je proučio vaše lazo

dane

12.04.2022. 00:13

Svaki Srbin u Svajcarskoj znade koliki je uticaj Albanaca u Svajcarskoj. Oni Albanci imaju porez na dohodak u Svajcarskoj.Dovode najsposobnije privlacne muskarce ili zenske da se zene i udaju sa rodjakama, rodjacima, sinovima , cerkama uglednih Svajcaraca. Imaju svoje fondove. I ne samo u Svajcarskoj vec sirom sveta pa i u Katolickoj crkvi vrlo su organizovani. . Pacoli je samo jedan koji pokusava u Rusiji. Ali je ispao tamo. Meni je to rekao jedan mladi Siptar mislio da sam hrvat posto sam imao hrvatski pasos. Albanci su stara i organizovana dijaspora. Kada nesto urade dobro onda kazu pted sudom i novinarima da su ugrozeni Albanci iz Srbije , a kada nesto lose urade onda se deklarisu da su Srbi jer imaju srpski pasos.