MARKO BATO CAREVIĆ PODRŽAO VUČIĆA: Jedini pravi i jedini logičan izbor

V. K./M. S.

31. 03. 2022. u 09:28

PREDSEDNIK Opštine Budva Marko Bato Carević uputio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima koji se održavaju u Srbiji 3. aprila 2022. godine.

МАРКО БАТО ЦАРЕВИЋ ПОДРЖАО ВУЧИЋА: Једини прави и једини логичан избор

Foto: M.S.

- Za srpski narod u Crnoj Gori jako je važno da imamo stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Republiku Srbiju u svakom smislu. Da bi Srbija nastavila da ima ključnu ulogu u regionu i time bude garant mira i stabilnosti za naš narod, neophodno je jako vođstvo i vizija. U prethodnih 10 godina Srbija je na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, i postigla napredak na svim drugim poljima. Time se svrstava rame uz rame sa uspešnim i modernim državama, nastavljajući mudru politiku i oslanjajući se na tradicionalne vrednosti, navodi se u saopštenju.

Carević poručuje da „pred našim sunarodnicima u Srbiji nisu još jedni obični izbori jer Srbija ovog puta bira da li će nastaviti putem razvoja i progresa za sve njene građane“.

- Ovom prilikom želim da uverim i pozovem sve građane naše bratske Srbije da svoje poverenje ukažu Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima jer samo njegovim izborom Srbija nastavlja da korača putem uspeha, putem napretka i putem pobednika. Aleksandar Vučić je dokazao da se može državnički mudro, nacionalno odgovorno i reformatorski napredno voditi Srbija koja je danas snažna država poštovana u svetu. Iskreno verujem da je Aleksandar Vučić jedini pravi i jedini logičan izbor za predsednika Republike Srbije i garant da će Srbija nastaviti putem ubrzanog razvoja i potpunog napretka, naglasio je Carević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)