GORAN VESIĆ: Dok je Vučić predsednik Srbija neće voditi ratove

Novosti online

28. 03. 2022. u 20:24

IZBOR Aleksandra Vučića garantuje mir, stabilnost i razvoj Srbije, poruka je zamenika gradonačelnika Beograda i zamenika šefa izbornog štaba SNS Gorana Vesića.

ГОРАН ВЕСИЋ: Док је Вучић председник Србија неће водити ратове

Goran Vesić / Foto promo

- Mi garantujemo, dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, da u našoj zemlji neće biti rata niti će Srbija učestvovati u tuđim ratovima. Garantujemo da Vučić vodi srpsku politiku, ne rusku, američku, tursku, već isključivo srpsku politiku u interesu građana naše zemlje. A naš najveći interes jeste da se Srbija sačuva od sukoba. Kada kažemo stabilnost, mi garantujemo da ćemo obezbediti političku i ekonomsku stabilnost. Da se Srbija razvija i da u ovo vreme krize koja dolazi, a niko od nas ne zna šta će se sve dešavati, imamo dobru snabdevenost hranom, lekovima, energentima, jednom rečju, svime što je potrebno ovom narodu - naglasio je Vesić.

Vesić je otkrio da je, zahvaljujući Vučiću, Srbija počela da se priprema za ekonomsku krizu prouzrokovanu sukobom u Ukrajini mnogo ranije nego što se to mislilo. 

- Vučić je nama, svojim saradnicima, još u novembru govorio da misli da će doći do rata u Ukrajini i da mi treba da pripremamo zalihe hrane i spremamo zemlju. On je veoma zabrinut za situaciju u svetu zato što je veoma odgovoran. Razlika između politike i nekog drugog zanimanja jeste to što odluke političara utiču na život miliona ljudi i Vučić je toga svestan. Posebno ga brine to što misli da će mnogi na Balkanu iskoristiti ovu krizu u Ukrajini da rasplamsaju druge sukobe, posebno na KiM, gde imate neodgovorne postupke prištinske vlasti s Kurtijem na čelu. Oni pokušavaju da ovo iskoriste da bi proterali Srbe.

BONUS VIDEO: OD MILUNKE SAVIĆ, DO VANBRAČNOG SINA KNEZA MIHAILA: Vesić predstavio novu “Knjigu o Beogradu 2"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave