NAJAVLJENA IZGRADNJA MOSTA U NOVOM SADU: Predstavljanju projekta prisustvovali članovi Vlade Srbije

Novosti online

19. 03. 2022. u 15:59

MILOŠ Vučević, gradonačelnik Novog Sada, najavio je danas izgradnju novog mosta u Novom Sadu.

НАЈАВЉЕНА ИЗГРАДЊА МОСТА У НОВОМ САДУ: Представљању пројекта присуствовали чланови Владе Србије

Grad Novi Sad

- Ovaj most su gradski oci ucrtali u urbanističke planove davne 1963. godine, njegovo pominjanje je starije od Mosta slobode, samo što do sada nisu bili stvoreni uslovi za izgradnju. Zapadna obilaznica sa mostom smanjiće pritisak na postojeće mostove i na Bulevar oslobođenja, a time će biti stvoreni neuoporedivo bolji uslovi za život građana - izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Predstvljanju plana izgradnje novog mosta prisustvovali su premijerka Srbije, Ana Brnabić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i ministar za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu, kao i kineski partneri.

- Hvala presedniku Republike Srbije i predsednici Vlade Republike Srbije na ogromnoj podršci. Naša država finansira ovaj projekat sa 175 miliona i 500 hiljada evra. Grad to nikada ne bi mogao sam da finansira. Siguran sam da će naši kineski partneri pokazati zašto je Kina vele sila i zašto je njihova kompanija radila najveće i najbolje mostove na svetu - zahvalio se Vučević premijerki i predsednik i kineskim partnerima.

BONUS VIDEO:

APLAUZ ZA PREDSEDNIKA: Novosađani su ovako sačekali Vučića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna