LOKALNI IZBORI U KLADOVU: Do sada proglašene četiri liste

S. M. J.

11. 03. 2022. u 17:48

IZBORNA komisija opštine Kladovo proglasila je i četvrtu izbornu listu koju je predala Grupa građana “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović“.

ЛОKАЛНИ ИЗБОРИ У KЛАДОВУ: До сада проглашене четири листе

Foto: S.M.J.

Listu “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović” sa 28 kandidata za odbornike, koliko je i odborničkih mandata, predvodi specijalista opšte hirurgije, dr Borislav Petrović, doskorašnji direktor Zdravstvenog centra, dok je druga na listi nastavnik biologije i direktorka ovdašnje OŠ “Vuk Karadžić” Gordana Jovanović. Na listi su i lekari, profesori, preduzetnici, ali i penzioneri, ekonomisti, poljoprivrednici, a svojim potpisima su je podržala 344 građana.

Kompletne izborne liste sa 28 odbornika imaju i koalicije okupljene oko naprednjaka i socijalista, liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” i “Ivica Dačić – Premijer Srbije”, proglašene pod rednim brojem jedan, odnosno dva, dok će na listiću pod rednim brojem tri biti manjinska lista “Vlaška narodna stranka Dr Dragiša Kostandinović Trajan” koja ima 10 kandidata za odbornike.

Učešće na lokalnim izborima, 3. aprila najavila je i Srpska radikalna stranka, koja je danas predala izborni materijal Izbornoj komisiji opštine Kladovo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije